< Tillbaka

Chokladkräm

Vi gjorde vår chokladkräm på Fazer blå och toppade med mandel- och marsipanägg från Anthon Berg. En dessert som kan förberedas i god tid före påskmiddagen, toppas med dina favoritgodisar och serveras i fina glas. Eller varför inte i äggkoppar?

Du behöver

Chokladkräm
2 1/2 dl Grädde
300 g (ca 20 st) Fazer blå
Topping
6-8 st Mandelägg
6-8 st Marsipanägg

Gör så här!

Chokladkräm
  1. Grovhacka chokladen.
  2. Häll grädden i en kastrull, hetta upp under omrörning och ta från värmen.
  3. Tillsätt chokladen och rör om tills all choklad smält.
  4. Fördela krämen i fyra små glas eller skålar och ställ i kylen för att stelna ett par timmar.
  5. Toppa med mandel- och marsipanägg eller annat favoritgodis!