Hemmakväll och Privab är stolta att tillkännage ett nytt strategiskt partnerskap, med start den 1 januari 2025. Detta samarbete förenar två av Sveriges mest dynamiska aktörer inom servicehandeln och kommer att skapa nya möjligheter för båda företagen att växa och utvecklas tillsammans.

Hemmakväll med sina 69 butiker, som är ledande inom lösgodis, konfektyr och snacks, ser stora fördelar i Privabs breda sortiment och deras förmåga att snabbt anpassa sig efter marknadens behov.
– Privab ´s sortiment passar perfekt med vår profil, och deras höga flexibilitet gör dem till den idealiska partnern för att säkerställa att vi alltid kan erbjuda våra kunder det bästa utbudet, säger Jan Richter, VD för Hemmakväll.

Privab är en rikstäckande grossist specialiserad på att förse den svenska dagligvaruhandeln och servicehandeln med ett brett sortiment av produkter inom konfektyr, snacks, dryck och livsmedel. Genom detta partnerskap stärker de sin position ytterligare och skapar nya tillväxtmöjligheter.
– Vi ser fram emot att samarbeta med Hemmakväll, ett varumärke som står för kvalitet och innovation, för att tillsammans ta våra erbjudanden till nästa nivå, säger Magnus Runestam, Försäljningschef för Privab.

Detta partnerskap markerar början på en ny resa där båda företagen tillsammans kommer att arbeta för att erbjuda ännu bättre produkter och tjänster till sina kunder över hela Sverige.

För mer information eller för att arrangera en intervju med Jan Richter och/eller Magnus Runestam, vänligen kontakta:

Magnus Runestam
Försäljningschef
[email protected]

Jan Richter
VD
[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *