{"id":1707,"date":"2024-03-18T09:57:52","date_gmt":"2024-03-18T08:57:52","guid":{"rendered":"https:\/\/www.hemmakvall.se\/foretag\/?p=1707"},"modified":"2024-07-11T12:14:06","modified_gmt":"2024-07-11T10:14:06","slug":"hemmakvall-lanserar-italienska-gelehallon-fine-dining-i-losgodishyllan","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.hemmakvall.se\/foretag\/hemmakvall-lanserar-italienska-gelehallon-fine-dining-i-losgodishyllan\/","title":{"rendered":"Hemmakv\u00e4ll lanserar italienska gel\u00e9hallon \u2013 \u201dfine dining i l\u00f6sgodishyllan”"},"content":{"rendered":"
V\u00e5rens stora godisnyhet \u00e4r h\u00e4r! Inspirerade av den italienska matkulturen har Hemmakv\u00e4ll tagit fram n\u00e5got helt nytt: gel\u00e9hallon med smak av bruschetta. Det tv\u00e5f\u00e4rgade godiset har utvecklats i samarbete med konfektyrfabriken Aroma och kommer att s\u00e4ljas under en begr\u00e4nsad period med start den f\u00f6rsta april.<\/strong><\/p>\n \u2013 Den italienska matkulturen har l\u00e4nge varit en v\u00e4xande del av det svenska k\u00f6ket och det k\u00e4nns sp\u00e4nnande att \u00e4ntligen kunna flytta in samma influenser i l\u00f6sgodisavdelningen, s\u00e4ger Ole Lindell, L\u00f6sgodisansvarig p\u00e5 Hemmakv\u00e4ll.<\/strong><\/p>\n Ciao alla godis\u00e4lskare! V\u00e5ren \u00e4r \u00e4ntligen h\u00e4r och graderna stiger, men i v\u00e4ntan p\u00e5 den riktiga sommarv\u00e4rmen dr\u00f6mmer vi p\u00e5 Hemmakv\u00e4ll oss bort till sydligare breddgrader. Tillsammans med konfektyrfabriken Aroma har vi tagit fram n\u00e5got som vi \u00e4r v\u00e4ldigt sp\u00e4nda p\u00e5 att f\u00e5 presentera: italienska gel\u00e9hallon! I formen liknar godiset det klassiska gel\u00e9hallonet, men smaken sticker ut och f\u00f6r tankarna till milda kv\u00e4llar l\u00e4ngs medelhavskusten: Godiset \u00e4r inspirerat av den italienska matr\u00e4tten bruschetta och smakar precis som det popul\u00e4ra tilltugget av basilika och solmogna tomater.<\/p>\n \u2013 Vi k\u00e4nde att det var dags att vara kreativa och ta ut sv\u00e4ngarna lite. Italien ligger oss v\u00e4ldigt varmt om hj\u00e4rtat h\u00e4r p\u00e5 Hemmakv\u00e4ll och vi \u00e4r glada \u00f6ver att k\u00e4rleken till landet nu \u00e4ven kommer att synas i sortimentet. Samtidigt f\u00f6rst\u00e5r vi att det h\u00e4r \u00e4r en dj\u00e4rv smakkombination. Personligen \u00e4r jag v\u00e4ldigt f\u00f6rtjust och tycker att smakerna gifter sig fantastiskt i godisbiten. N\u00e4r man jobbar med basilika p\u00e5 det h\u00e4r s\u00e4ttet f\u00e5r det en intressant ton av anis och f\u00e4nk\u00e5l som p\u00e5minner om lakrits, samtidigt som tomaten ger en naturlig s\u00f6tma, s\u00e4ger Ole Lindell och l\u00e4gger till: B\u00f6rjan p\u00e5 n\u00e5got nytt<\/strong><\/p>\n De italienska gel\u00e9hallonen kommer att lanseras i v\u00e5ra butiker den f\u00f6rsta april och erbjudas under en begr\u00e4nsad period. Om lanseringen faller v\u00e4l ut kan det bli b\u00f6rjan p\u00e5 en ny riktning f\u00f6r oss p\u00e5 Hemmakv\u00e4ll.<\/p>\n \u2013 Det h\u00e4r kan bli b\u00f6rjan p\u00e5 en fine dining-kultur f\u00f6r det svenska l\u00f6sgodiset, men vi f\u00e5r se vad som h\u00e4nder. Oavsett hur det g\u00e5r \u00e4r samarbetet mellan Hemmakv\u00e4ll och Aroma historiskt starkt. F\u00f6rhoppningen \u00e4r att presentera fler nyheter som f\u00e5r Godissverige att h\u00e4pna och sl\u00e5r tidigare rekord. Vi har mycket p\u00e5 g\u00e5ng, men f\u00f6rst ser vi fram emot lanseringen av de italienska gel\u00e9hallonen och hoppas att v\u00e5ra kunder skyndar till butikerna med ett \u00f6ppet sinne, avslutar Ole Lindell.<\/p>","protected":false},"excerpt":{"rendered":"","protected":false},"author":17,"featured_media":1710,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"_acf_changed":false,"footnotes":""},"categories":[42],"tags":[],"class_list":["post-1707","post","type-post","status-publish","format-standard","has-post-thumbnail","hentry","category-nyheter"],"acf":[],"yoast_head":"\n
\u2013 Det h\u00e4r \u00e4r en smakupplevelse och n\u00e5got som kanske inte passar alla, men vi tror att den ska hitta sin m\u00e5lgrupp p\u00e5 samma s\u00e4tt som fudge med bearnaises\u00e5s gjorde f\u00f6rra \u00e5ret.<\/p>\n