< Tillbaka

Dumlefluff med päron

Bjud på en dessert med fluffig Dumle Päron serverad med kaksmul och päron. Busenkel att göra, få ingredienser och en smaksuccé.

Du behöver

Dumlefluff
200 g (26st) Dumle päron
2 dl Grädde
2-4 st Oreo eller annan kaka
1-2 st Päron

Gör så här!

Dumlefluff
  1. Klipp Dumle Päron i mindre bitar.
  2. Häll grädden i en kastrull och värm upp på låg temperatur. Det får inte koka. Tillsätt Dumle och rör om tills allt smält samman.
  3. Häll upp i en bunke, plasta in och ställ i kylen för att kallna. Gärna över natten men minst 4 timmar.
  4. Vispa Dumlegrädden till ett fast fluff och häll över i en spritspåse.
  5. Krossa kakorna och fördela det mesta på tallrikar.
  6. Spritsa Dumlegrädden ovanpå kaksmulet, toppa med det sista kaksmulet och servera med päronbitar.